Caradt

Filter

  • Cultural and Creative Industries
  • Situated Art and Design
  • Biobased Art and Design
  • All

Search

ArtScienceDatabase online voor leerlingen en docenten voortgezet onderwijs

Het lectorenplatform Onderwijs op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie, waar ook het lectoraat Mensgericht Creƫren van Caradt aan verbonden is, heeft samen met ArtechLab een bronnenbank samengesteld voor leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs: de ArtScienceDatabasearrow.

Bronnen, vragen en opdrachten

In de ArtScienceDatabasearrow vind je voorbeelden van werk op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie. De bronnen laten zien hoe experts, bijvoorbeeld kunstenaars en wetenschappers, gezamenlijk werken aan het bedenken van oplossingen voor complexe problemen, gebruikmakend van bovengenoemde vaardigheden. Naast een beschrijving van het werk zijn er kritische vragen, opdrachtsuggesties en verdiepingsstof toegevoegd.

Research Group: Situated Art and Design

Living in cities developed around data and acting within the inscrutable structure of our techno-society demands art and design that can help understand how we relate to these rapidly changing surroundings and to reflect on that relationship. The research group Situated Art and Design responds to this exigency by fostering a situated turn in art and design through a diverse portfolio of interdisciplinary research projects in partnership with academic and cultural partners, as well as with government and industry.

Read more arrow

Thank you for your subscription! Please check your email inbox to confirm.

Okay