Caradt

Filter

  • Cultural and Creative Industries
  • Situated Art and Design
  • Biobased Art and Design
  • All

Search

STUDIUM GENERALE – 30 Mar 2023

Oefeningen in ecosystemisch contamineren, assembleren en collectiveren.  

Op 30 maart (van 13:00 tot 01:00) organiseert Caradt (Centre of Applied Research for Art, Design & Technology) een Studium Generale met als thema Oefeningen in ecosystemisch contamineren, assembleren en collectiveren. In het EKP-gebouw in Den Bosch zullen we praktisch onderzoeken hoe een dergelijk ecosysteem zou kunnen functioneren. Het bestaat uit een experiment waarin we samen op inspirerende manieren leren, kritisch reflecteren, dingen maken, ontwerpen, koken, performen, dansen, stil zijn, een theaterstuk maken, slacken, stand-up comedy doen. We gaan met elkaar het gesprek aan om actief onderdeel te worden van dit experiment.

Oefeningen in ecosystemisch contamineren, assembleren en collectiveren is een initiatief van Caradt en Avans Creative Innovation en wordt ontwikkeld door het lectoraat Cultural and Creative Industries.

Wil je hier onderdeel van zijn?  Schrijf je hierarrow!

 

EN

Exercises in ecosystem contamination, assembly and collectivity.

On March 30 (from 1:00 PM to 1:00 AM) Caradt (Centre of Applied Research for Art, Design & Technology) is organizing a Studium Generale on the theme of Exercises in ecosystem contamination, assembly and collectivity. In the EKP-building in Den Bosch we will research practically how such an ecosystem could function. It consists of an experiment in which we learn together in inspiring ways, reflect critically, make things, design, cook, perform, dance, be silent, make a play, slack, do stand-up comedy. We will start a conversation with each other to become an active part of this experiment.

Exercises in ecosystem contamination, assembly and collectivity is an initiative of Caradt and ACI and is being developed by the Cultural and Creative Industries lectorate.

Do you want to be part of this? Register herearrow!

Thank you for your subscription! Please check your email inbox to confirm.

Okay